Stamtræet

Grauballemanden

GrauballemandenOm jeg er i familie med Grauballemanden, skal jeg ikke kunne sige. Måske en dna-test kunne fastslå det.
 
Før jeg flyttede til Grauballe, anede jeg faktisk ikke, at en del af familien kom herfra. Efterfølgende har jeg fundet ud af, at jeg er i familie med mange af dem som bor her. Det er dog mange generationer tilbage.

Slægtsforskning

Jeg har brugt en del tid på at spekulere over hvordan jeg skulle præsentere materialet fra min slægtsorskning. Bl.a. har jeg kigget på et utal af slægtforskningsprogrammer, men de har alle sammen ulemper.
Nogle af de internetbaserede kasserede jeg simpelthen, fordi de skal opdateres hele tiden, for ikke at løbe ud. Jeg vil ikke være afhængig af, at skulle gå ind på siden mindst en gang om måneden, for ikke at miste data.
Andre er for uoverskuelige. Der er lagt en masse "smarte"  funktioner ind, som jeg ikke har noget at bruge til, og som bare forvirrer billedet..
Derfor besluttede jeg at lægge materialet ind i DanTree.dk. Det er nemt at bruge og man finder lynhurtigt ud af, hvordan man klikker sig rundt i familien.
 
                                                 Link til dan-tree
 
Jeg har udarbejdet en liste med navnene på mine forfædre i direkte linie, og de ID-numre de har i DanTree, men der ligger også en del søskende med ægtefæller, børn m.v. ,som jeg er faldet over på vejen. Da det er et ret stort materiale, lægger jeg ikke alle notater ind. De kommer, når jeg får tid. Du er velkommen til at kontakte mig og høre, om jeg har mere, hvis nogen af personerne har din særlige interesse.
 
Du finder materialet ved at trykke på DanTree-logoet her på siden. Du kan så indtaste ID-nummeret på den ane, du vil se (mit ID-nr. er 4072).
Du kan klikke dig frem og tilbage mellem personerne i DanTree, eller du kan finde dem via min liste (pdf.fil), hvor ID-numrene på mine direkte forfædre står.
 
Har du materiale, jeg kan bruge, hører jeg gerne fra dig. Men du er også velkommen til at kontakte mig for yderligere oplysninger.
 
God fornøjelse!
Dorte Frandsen